Tuesday , September 26 2017
Pagrindinis / Gyvenimas / Kaip pasigaminti skaniausią picą

Kaip pasigaminti skaniausią picą

Picas mes mėgstame. Turbūt retas atsakytų priešingai. Daugelis tenkinasi tuo, kokią picą Panevėžyje randa, tuo tarpu kiti vien dėl picų specialiai važiuoja į šį miestą. Yra ir tokių, kurie nevalgo ne namuose gamintų picų. O tiesa, kaip dažniausiai, turbūt slypi kažkur per vidurį – visur galima rasti tikrai skanių picų, lygiai taip pat namuose galima pasigaminti ir visiškai nevykusį patiekalą. Bet vis tik – kaip pasidaryti ką nors  tikrai skanaus?

Pica į namus Panevėžyje
Šaltinis: http://www.pizzahut.com.sg/dine_in/menu/restaurants-pizza.aspx

Pradėkime nuo to, jog tik gamindami namuose jūs galite maksimaliai užtikrinti produktų kokybę. Žinoma, dažniausiai pica Panevėžyje esančiose picerijose taip pat būna puikios kokybės, tačiau dėl ingredientų jums belieka pasitikėti. Tuo tarpu namuose viskas kitaip – galite naudoti pačių miške surastus grybus, galite užsiauginti daržovių, galite net mėsos užsiauginti. Na, ar bent jau putpelių kiaušinių. Visada galite produktų namuose gaminamai picai nusipirkti iš ekologiškais produktais prekiaujančių parduotuvių. Galų gale galite naudoti savo mėgstamiausią sūrio rūšį, kurio galbūt jokia pasaulio picerija nenaudoja.

Ar vienas naminių picų privalumas prieš pirktines – tai sudedamųjų dalių kiekis. Nors čia galima greitai pulti ginčytis – pica Panevėžyje ir kitur esančiose picerijoje visada galima užsisakyti su papildomais ingredientais. Manote kad bus mažai sūrio – paprašykite papildomai. Norite ant picos virtų kiaušinių – pasakykite padavėjai ir gausite. Žinoma, už kiekvieną tokį papildymą teks primokėti. Galbūt dėl to daugelis mano, jog picerijose gauname negausiai sūriu, pievagrybiais, krevetėmis ir artišokais apkrautas picas. Šiuo atveju namuose tikrai geriau – galite iš karto dėti tiek, kiek norite. Dažniausiai namuose keptos picos būna kur kas sotesnės, nes nepagailima jokių sudedamųjų dalių.

Ką dar gero galime pasakyti apie tai, kaip pasigaminti skaniausią picą namie? Viskas labai paprasta – eksperimentuokite. Picos papločio darymui naudokite ne tam skirtą tešlą, bet gaminkitės ją patys iš ryžių, grikių ar kukurūzų miltų. Pasigaminkite picą su keisčiausiais ingredientų deriniais. Ne kiekviena picerija jums sutikus ant tos pačios dėti ir obuolius, ir krevetes, ir paprastą dešrą, ir dar virtą kiaušinį bei ananasus. Kepėjas tiesiog nenorės rizikuoti. O štai namuose patys tą galite drąsiai daryti. Žinoma, su nemaža tikimybe, jog greičiausiai valgysite tokią picą tikrai nenoriai. Tokiu atveju pica Panevėžyje esančioje picerijoje bus kur kas skanesnis, paprastesnis ir saugesnis variantas. Kad visai neliktumėte nevalgęs ir dar išmetęs kalną gerų produktų vien dėl to, jog visai nemokate jų derinti.

Taip pat skaitykite

Tarptautinė paroda

ŠIAULIŲ „AUŠROS“ MUZIEJAUS LEIDINYS BUS PRISTATYTAS TARPTAUTINĖJE VILNIAUS KNYGŲ MUGĖJE

Šių metų vasario 23 dieną 12.00 valandą Vilniaus knygų mugėje (Lietuvos parodų ir kongresų centras ...